Tekst naar Spraak online lezen

Talkie is een eenvoudig online tekst naar spraak tool waarmee je jouw online activiteiten gemakkelijker, efficiƫnter en toegankelijker kunt maken. Of je nu jouw eigen website toegankelijker wilt maken met de WordPress plugin of als gebruiker handsfree wilt browsen of je taalvaardigheid wil verbeteren met de Chrome-extensie terwijl je andere taken uitvoert, Talkie biedt beide oplossingen!

Tekst naar Spraak WordPress plugin

Met de WordPress-plugin Talkie kun je gemakkelijk je website toegankelijker maken voor iedereen, ongeacht hun leesvaardigheid. Met deze plugin kun je elke tekst op je website omzetten in spraak, zodat bezoekers kunnen luisteren in plaats van lezen.

Talkie is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Met slechts een paar klikken kun je een tekst-naar-spraak-functie toevoegen aan elke pagina of bericht op je website. Bovendien is de plugin compatibel met elke WordPress-thema en te voorzien van een eigen gewenste vormgeving, zodat je er zeker van kunt zijn dat het naadloos in je website past. Met Talkie kun je ook kiezen uit verschillende talen en stemmen, zodat je je doelgroep in hun eigen taal kunt aanspreken.

Download hier de WordPress plugin

Tekst naar Spraak Chrome Extensie

Op dit moment werken we aan een Chrome-extensie waarbij je elke webpagina om kan zetten in spraak, zodat de website toegankelijker is! Door een tekst te selecteren kun je met een drop op de knop de tekst laten uitspreken. Door te luisteren in plaats van te lezen, kun je je concentreren op de inhoud in plaats van op de woorden. Dit kan vooral nuttig zijn als je veel informatie moet verwerken of als je visuele beperkingen hebt.

Lees meer over de Talkie Chrome Extensie

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin