Tekst naar spraak

Kom je niet uit je woorden? Laat Talkie voor jou spreken!

Heb je moeite met spreken door een medische aandoening, operatie of ongeluk? Communiceer moeiteloos met je omgeving dankzij Talkie, dé tekst naar spraak (TTS) app die jouw leven makkelijker maakt!

Talkie is een tekst naar spraak app waarmee je makkelijk jezelf verstaanbaar maakt! De kracht is de eenvoud, met een simpel intuïtief interface is Talkie een handig spraak hulpmiddel om snel mee te communiceren op je smartphone of tablet.

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app

Tekst naar spraak software voor iOS en Android

Download nu Talkie, de gratis tekst naar spraak app beschikbaar voor zowel iOS als Android telefoon of tablet. Kies uit een breed scala aan mannelijke en vrouwelijke stemmen in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Gratis tekst naar spraak software

Je kunt een kort bericht intypen om te communiceren met iemand anders. De letters zijn groter dan normaal en naar eigen wens in te stellen. Met de full screen functie kun je de tekst nog groter te tonen. Hierdoor kan de gesprekspartner de tekst van een afstandje lezen. Met de speaker-knop kun je de tekst ook naar spraak in verschillende talen laten uitspreken waaronder Nederlands.

Voorgeprogrammeerde woorden en zinnen

Wanneer je vaak dezelfde tekst naar spraak doet, is het soundboard erg handig. Met het soundboard kun je eigen teksten of zinnen voorprogrammeren en de tegel voorzien van een kleur en icoontje naar keuze. Door met de vinger een tegel aan te tikken kun je een zin vormen en kan de app de tekst uitspreken.

Shortcuts

Wanneer je een tegel instelt als shortcut komt de tegel op de Tekst naar Spraak scherm te staan. Op die manier kun je op een snelle manier veel gebruikte woorden gebruiken om te zeggen wat je wilt vertellen.

Reviews

‘’Voor mensen die moeilijk spreken een uitkomst!’’
‘’Werkt fantastisch en is een uitstekende oplossing voor een vriend die door een infarct bijna niet meer kan spreken.’’
‘’Wij logopedisten zijn ontzettend blij met deze app!!!!’’

Talkie PRO

Voor maandelijks €9,99 of jaarlijks €99,- beschik je over extra functionaliteiten.

  • Levensechte stemmen
  • Onbeperkt mappen en tegels
  • Vergrendel tegels met pincode
  • Kies je startscherm

 

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app