Hoe werkt het

Wat is Talkie?

Talkie is een spraak app voor iOS en Android voor zowel op smartphone als tablet. De app bevat verschillende functionaliteiten zoals Tekst naar Spraak, Spraak naar Tekst en Object / Tekst Herkenning zodat het voor een het een communicatie oplossing is voor een brede doelgroep met een medische aandoening van tijdelijke of chronische aard.

Voordelen Talkie spraak app:

  • Gratis tekst naar spraak app voor smartphone of tablet.
  • Voorprogrammeren van woorden of zinnen met ‘t soundboard
  • Spraakherkenning voor doven en slechthorenden.

Bekijk alle functies

Text to Speech
Soundboard

Veelgestelde vragen

Ja, er is een grote lijst beschikbaar met zowel mannelijke, vrouwelijke, nationale en internationale stemmen. Met de betaalde PRO versie kun je gebruik maken van realistische stemmen.

Ja, je elke tegel in het soundboard een kleur en icoontje geven. Het is ook zelfs mogelijk een foto te gebruiken uit je foto galerij.

De applicatie is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play Store. Wil je uitgebreidere functionaliteiten zoals realistische stemmen, onbeperkt mappen en tegels aanmaken en het vergrendelen van de tegels? Dan kun je upgraden naar premium voor maandelijks €9,99 of jaarlijks €99,-

Nee, op dit moment focussen we alleen op iOS en Android zowel voor smartphone of tablet. We werken er aan om dezelfde app ook op desktop computer te krijgen. Er is wel een WordPress plugin en Chrome extensie beschikbaar.

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin