Functies

Tekst naar spraak in het Nederlands

Met Talkie kun je een kort bericht intypen om te communiceren met iemand anders. De letters zijn groter dan normaal en naar eigen wens in te stellen. Hierdoor kan de gesprekspartner de tekst van een afstandje lezen. Met het “fullscreen” icoontje rechtsboven is het zelfs mogelijk om de tekst nog groter te tonen.

De tekst kan door middel van de speaker-knop uit te spreken in verschillende talen waaronder Nederlands. Ook is er een spraak naar tekst functie. Dit is handig voor doven en slechthorenden die de gesproken tekst kan lezen. Voo

Tekenen

Sinds Talkie 2.0 is het mogelijk om dingen te tekenen. Dit kan voor de fun of voor de mensen die typen lastig vinden of het zelfs niet kunnen. Met het standwiel rechtsboven kan de dikte van de lijn bepalen. Je kunt tekenen op een blanco achtergrond of op een bestaande foto die je kunt inladen vanuit je camerarol.

Met het opslag knopje linksboven kun je je gemaakte tekening opslaan naar je camerarol en vervolgens delen op social media. Wanneer je de tekening wilt weggooien tik je weer op het prullenbak.

Voorgeprogrammeerde woorden

Door middel van tegels kun je eenvoudig teksten voorprogrammeren door linksboven op het plusje te tikken. Door met de vinger een tegel aan te tikken zal de app de tekst uitspreken.

Elke tegel kun je voorzien van een kleur en een icoontje of een foto uit je foto bibliotheek.

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin