Chrome Extensie

Ontgrendel een nieuwe dimensie van communicatie met de Talkie Chrome Extensie, speciaal ontworpen voor je Chrome-webbrowser. Of je nu moeite hebt met spreken of gewoon op zoek bent naar een handigere manier om te communiceren, deze extensie is jouw oplossing. Naadloos geïntegreerd in je browse-ervaring biedt Talkie niet alleen tekst-naar-spraak mogelijkheden, maar ook vertaalfuncties en aanpasbare instellingen die aan jouw individuele behoeften voldoen.

Toevoegen als Chrome Extensie

Ervaar onze Tekst naar Spraak app zonder je webbrowser te verlaten.

Tekst naar Spraak in Chrome

Ervaar naadloze communicatie met Talkie’s Chrome Extensie. Een simpel pop-upvenster bevat een tekstveld waar je kunt typen wat je wilt zeggen. Klik gewoon op ‘Speak,’ en je woorden komen tot leven. Om de tekst te wissen, gebruik je simpelweg de backspace-toets. De extensie heeft ook een vertaalfunctie, waarmee je moeiteloos tekst kunt vertalen.

Kies je favorieten stem

Pas je Talkie-ervaring aan direct vanuit het pop-up instellingenpaneel. Met tal van mannelijke en vrouwelijke stemopties in verschillende talen, kun je de stem kiezen die bij je past. Pas de lettergrootte aan voor leesbaarheid en stel het spreektempo in naar je voorkeur.

Seleteer tekst op de pagina

Vereenvoudig je browse-ervaring door tekst direct van webpagina’s te laten uitspreken. Markeer simpelweg de tekst die je wilt horen, klik met de rechtermuisknop en kies de optie om te spreken. Talkie zal de tekst hardop voorlezen, waardoor het gemakkelijker wordt om content te consumeren of vreemde talen te begrijpen.

Toevoegen als Chrome Extensie