Blog

Nieuwe zomer update 2024

Geplaatst op 13 juni 2024, 11:07 uur door de redactie. Nieuwe zomer update 2024

Achter de schermen zitten we niet stil. Er wordt gewerkt aan nieuwe functies voor Talkie die in de zomer van 2024 beschikbaar komen! Met deze nieuwe toevoegingen hopen we dat de app nog handiger wordt voor iedereen!

Nieuwe functionaliteiten 2024

#1 Sorteren tegels soundboard
Het soundboard bestaat uit veel tegels, maar je wilt deze natuurlijk op kleur en onderwerp sorteren. Met deze update kun je eenvoudig tegels in volgorde verslepen.

#2 Talkie Stories
Een compleet nieuwe functie is Talkie Stories, te vergelijken met de verhalen op Instagram, Facebook en WhatsApp, maar dan lokaal op je apparaat met een passende caption die iets over de foto of video zegt. Deze kun je ook laten uitspreken. Handig als je bijvoorbeeld op een verjaardag iets wilt vertellen over je vakantie of huisdier. Nooit meer scrollen tussen losse foto’s in je fotogalerij, maar al een vooraf ingesteld verhaal die je binnen no-time kunt vertellen. Ook als je niet goed kan praten.

#3 Tegel interactie
Op dit moment spreekt een tegel uit wat je gezegd wilt hebben, maar soms wil je achter de tegel een Spotify liedje of YouTube video hangen waardoor je eenvoudig snel iets kunt terugvinden zoals een favoriet nummer of video. Ook kun je linken naar een bepaalde website.

#4 Beschikbaar in Poolse, Oekraïense en Arabische taal
Talkie wordt ook veel gebruikt door vluchtelingen voor oorlog of arbeidsmigranten. Om het die groep makkelijker te maken, wordt Talkie uitgebreid met de Poolse, Oekraïense en Arabische taal.

#5 Makkelijker stemmen vinden
De huidige lijstweergave van stemmen is soms heel erg zoeken naar de juiste stem. Daarom wordt deze lijst gebruiksvriendelijker om stemmen in de eigen taal duidelijker weer te geven.

We zijn super enthousiast over deze nieuwe functies en kunnen niet wachten om ze met jullie te delen. Blijf ons volgen voor meer updates en geniet van een zomer vol nieuwe mogelijkheden met Talkie!

Blijf op de hoogte van updates!
Ontvang een email wanneer we iets nieuws hebben over onze app of WordPress plugin!

Andere blogs

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin