Blog

Nieuwe Talkie 4.0 is beschikbaar!

Geplaatst op 2 oktober 2023, 20:03 uur door de redactie. Nieuwe Talkie 4.0 is beschikbaar!

De nieuwe Talkie 4.0 update is vanaf NU beschikbaar in de App Store en Google Play Store! Na bijna een jaar heb ik aan deze totaal vernieuwde update gewerkt, dus ben super blij met het resultaat!

Tekst naar Spraak

De kracht is de eenvoud! Als gebruiker met een spraakprobleem ben je in staat om jezelf binnen een handomdraai verstaanbaar te maken! Door middel van AI is het mogelijk het door realistische mannen of vrouwen stemmen te laten uitspreken, ook in het Nederlands, waardoor de gebruiker het gevoel heeft niet als een computerrobot door het leven te gaan.

Shortcuts
Sneller teksten typen met de shortcuts die je kunt instellen voor de meest gebruikte woorden of zinsdelen.

Emoji’s
Ook kun je snel emoji’s kiezen om je boodschap extra kracht bij te zetten. Bijvoorbeeld of je blij, boos of verdrietig bent.

Meer over Tekst naar Spraak >>

Soundboard

Mappen aanmaken en slepen
Soundboard is flink uitgebreid met mappen die je kunt aanmaken om je tegels in op te bergen. Je kunt ze eenvoudig d’r in- en uit slepen.

Zinnen vormen en uitspreken
Door op de tegels te tikken kun je een zin vormen. Tik je op een map? Dan opent die in een popup onderaan je telefoon of tablet terwijl je ondertussen nog door kunt gaan met je zin afmaken.

Meer over Soundboard >>

Spraakherkenning

Spraakherkenning is ideaal voor doven en slechthorenden. Met de Spraak naar Tekst functie kunnen  gesproken woorden omgezet worden in tekst. Een geweldige manier om bijvoorbeeld een gesprek te volgen.

Meer over Spraak naar Tekst >>

Virtuele aanwijsfunctie

Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Met de nieuwe beeldspraak-functie kun je nu foto’s toevoegen aan je communicatie. Ideaal voor situaties waarin woorden tekortschieten, zoals het bestellen van specifieke items in een restaurant.

Functie bedacht op Gran Canaria
Ik stond in de rij stond op het vliegveld naar huis wilde ik een kopje koffie halen met een muffin. Maar de rij was zo lang dat ik hem niet kon aanwijzen en het was z’on chaos dus onverstaanbaar. Dus ik maakte foto van de betreffende muffin met chocolade vlokjes die ik graag wilde hebben!

Kortom zo ontzettend trots!
Wat ooit begon als een app voor mijzelf is nu een product dat mensen met spraakproblemen door ernstige ziektes zoals kanker, Parkinson, Alzheimer of een dwarslaesie weer een stem kan geven!

Mocht je verbeteringen of bugs ondervinden, laat het me weten via het feedback formulier! Kijk ook op www.talkie-app.nl of social media voor veelgestelde vragen en instructievideo’s.

Blijf op de hoogte van updates!
Ontvang een email wanneer we iets nieuws hebben over onze app of WordPress plugin!

Andere blogs

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin