Blog

WordPress Tekst naar Spraak Plugin

Geplaatst op 8 januari 2020

Met de gratis Talkie WordPress plugin voeg je heel eenvoudig een tekst-naar-spraak functionaliteit toe aan je web pagina. Zo maak je in één klap je website toegankelijk voor visueel gehandicapten. Maar soms kan het ook lekker zijn om een blogpost voorgelezen te krijgen. De plugin maakt gebruik van de HTML 5 Speech Synthesis die in de computer, tablet of smartphone is ingebouwd.

Lees meer


Talkie beschikbaar voor Android

Geplaatst op 29 maart 2019

Erwin Oudshoorn (32) uit Mijdrecht heeft zijn spraak app Talkie voor Android uitgebracht. Hij is geboren met een Lymfatische Malformatie waardoor hij moeilijk kan praten. En met deze app kan hij zichzelf verstaanbaar maken. Talkie was al voor iPhone beschikbaar, maar is vanaf nu ook in de Google Play Store te downloaden voor iedereen met een Android smartphone of tablet.

Lees meer


Versie 2.1 is vanaf nu beschikbaar in de App Store

Geplaatst op 5 juli 2017

Vanaf vandaag is de update 2.1 van Talkie beschikbaar voor de iPhone.

Nadat de applicatie in de media is verschenen kregen we naar aanleiding daarvan veel leuke feedback. Dank daarvoor! Afgelopen twee weken is er hard gewerkt om de feedback door te voeren.

Lees meer


Erwin Oudshoorn bouwt iPhone app vanwege eigen spraakprobleem

Geplaatst op 14 juni 2017

Erwin Oudshoorn (29) uit Mijdrecht heeft een iPhone app gebouwd om zichzelf beter verstaanbaar te maken. Hij is geboren met een Lymfatische Malformatie waardoor hij moeilijk kan praten.

Het was al heel lang Erwins wens om een eigen iPhone applicatie te bouwen, maar nooit was hij erin geslaagd door te weinig kennis en het ontbreken van een goed idee.

Lees meer


Download now

Text to speech iPhone app   Text to speech Android app   Text to speech WordPress plugin